Welkom bij Koezen B.V.

VOOR HET UITZENDEN VAN PERSONEEL EN ZELFSTANDIGEN


Koezen B.V. is een gespecialiseerd uitzendbureau in Overijssel. Ons werkgebied ligt in Overijssel, Drenthe en Gelderland. We hebben vacatures binnen de agrarische sector, groenvoorziening, bouw en betonindustrie. Koezen B.V. kenmerkt zich door het lokale karakter, de persoonlijke werkwijze, informeel contact en flexibiliteit. Door ons netwerk hebben wij intensief contact met verschillende bedrijven binnen de sectoren. Wij kennen de bedrijfscultuur, zodat we altijd weten welke medewerkers en zelfstandigen bij elkaar passen. Onze medewerkers en zelfstandigen kennen wij uit onze directe omgeving en selecteren wij met zorg; ze hebben veel ervaring en beschikken over de vereiste certificaten.

 

Binnen Koezen B.V. staan de Mens centraal. Koezen B.V. werk met werkgevers, zelfstandigen en werkzoekenden. Ieder met een persoonlijk belang. Koezen B.V. wil die belangen behartigen op een manier die voor alle partijen wenselijk is. Een belangrijk aspect hierbij is zelf ontplooiing.

 

Certificering en lidmaatschap

Koezen B.V. is NEN 4400-1 gecertificeerd door de Stichting Normering Arbeid en volgt de NBBU -Nederlandse Bond van Bemiddeling- en Uitzendondernemingen tevens kunt u ons vinden in het Waadi register van de Kamer van Koophandel.

 

UITZENDEN

DETACHEREN

PAYROLL

BEMIDDELING

WERVING EN SELECTIEDE KRACHT van KOEZEN B.V.

* De opdrachtgever en werknemer moeten het samen goed hebben.

* Lokaal opereren in de regio in verschillende branches.

* Korte lijnen tussen opdrachtgever en werknemer.

* Eerlijke prijs.

* Advies voor de goedkoopste oplossing.

* Koezen B.V. werkt samen met Koezen Salaris en Personeel.

   Koezen Salaris en Personeel ondersteund de loonadministratie, jaarrekening en de aangiften.

 

Vacature zoeken

Vacature inschrijven

 

 

 

KvK Waadi proof